srijeda, 16. siječnja 2019.

Aloa Vera Gelly pomoć kod pelenskog osipa


Aloa Vera Gelly , zelena krema je pravi dragulj. Sigurno ste čuli za njena ljekovita svojstva ali možda niste znali da može pomoći majkama i njihovim malim bebama već  u prvim danima života. Kod malih beba zna se pojaviti pelenski osip. I pored redovite promjene pelena i održavanje higijene osip je moguć i zna biti jako neugodan i bolan za vašu bebu. 
Ova prozirna Aloa Vera Gelly krema izrađena je od 100% gela iz organskog lista aloe bez kemijskih dodataka i odlično pomaže kod osipa. 


Način uporabe


Na čistu kožu vaše bebe, koju možete oprati blagim tekućim sapunom od Aloa Vere namažete  gel i lagano masirate dok koža ne upije. To možete ponoviti više puta dnevno, ili kod svake promjene pelena. Gel je blag i nema nikakvih iritirajućih djelovanja. Lako se apsorbira u kožu i ubrzava proces ozdravljenja. Gel uništava mikroorganizme i ubrzava ozdravljenje oštećenog tkiva . Osip i crvenilo ubrzo će nestati i vaša beba će ponovo biti vesela a vaše brige će nestati.

Aloa Vera Gelly - primjena 


Priroda je uvijek tako darežljiva, trebamo vjerovati u nju i čuvati je od zagađenja i spriječiti narušavanje njenih zakonitosti. 
Jedna od najstarijih i ujedno i najdjelotvorniji biljaka u očuvanju zdravlja i pomoći kod raznih zdravstvenih tegoba je Aloa Vera. 
Pomaže kod opekotina i porezotina, otvorenih rana, herpesa, psorijaze i seboreje, akni i virusnih bakterija, hemeroida i upale zubnog mesa, a koristi se i za intimna područja. 

Aloa Vera Gelly je prijatelj vaše kože bez obzira na spol, godine i boju. 




Nema komentara:

Objavi komentar