utorak, 29. listopada 2019.

U životu je važno je imati cilj

Postavljanje ciljeva pomaže čovjeku da definira ono što je važno. Čovjek raste razmjerno svojim zadaćama.


~Ako imaš cilj, naći ćeš i put do njega ~


Zato važno je da krenete i da napravite i najmanji korak ka svom cilju. Zapitajte se gdje to želite stići i napravite plan putovanja. A to je da cilj bude dostižan, mjerljiv, realan, vremenski određen. To je nešto što će vas dovesti do onoga što ste nekada željeli. Želja bez datuma i koraka ostaje samo san.

Budite svjesni da svako vaše putovanje, ima cilj. Važno je da krenete, korak po korak. Malim koracima, ali svakodnevnim. Svakoga dana ćete postajati i bolji i sigurniji da vi to možete. Ako vi puno želite, radite na tome, vjerujete u to čemu težite, samo putovanje će vam biti ugodno. Zato krenite s osmjehom i pozitivnim duhom u nove pobjede nad samim sobom. Osjećaj koji time dobivate je neopisiv. Svakoga dana postajete bolji, a biti bolji, ne od drugih, već biti bolji od sebe, negoli što ste bili jučer je veliki uspjeh.

Nemojte se plašiti, jer ako imate cilj, imate i put. Ne bi se vama ta želja slučajno ni javila, da nije za vas. Samo  ste vi trebali da je prepoznate, prihvatite i s vjerom krenete ka njoj. Ona vas čeka… kada budete spremni krenite… ali ne čekajte predugo.

Više na našem web sajtu:niksic.biz


Nema komentara:

Objavi komentar