utorak, 29. listopada 2019.

NE GOVORITE UNAPRIJED O SVOJIM PLANOVIMA

ŠUTNJA JE ZLATO


Nikada ne govorite unaprijed o svojim planovima i ciljevima, jer tako gubite svoju energiju potrebnu za ostvarenje tog cilja.


Na žalost svojim pričama dajete priliku ljudima koji nemaju dobre namjere da vam poremete planove. Naravno uvijek su to uglavnom ljudi koji su vam najbliži. Zašto je to baš tako? Vaša okolina se boji da će te vi uspjeti u vašoj namjeri i postati za njih nedodirljiv, . otići iz njihovog kruga i postati "netko". Zato, kada ste spremni da učinite nešto, čime bi se rado pohvalili, zadržite to za sebe!.

Dobro je da imate planove i da smo s njima ushićeni, međutim javlja nam se i velika želja da  svoju sreću sa svima podijelimo. Ali ne zaboravite da isto tako ti naši planovi vjerojatno imaju i slabe točke.   Na to mjesto se može bez pardona izvršiti napad i zadati udarac koji će da nas boli. Danas su "dokazi" dostupni svima, tako ako iznesemo naš plan, protuargumenti će se odmah naći. Isti će biti tako uvjerljivi da ćemo se i mi zapitati dali smo "mi" u pravu. Naš plan postaje "plan na klimavim nogama" i nama samima. To su naši savjetnici koji ništa ne rade a sve znaju, upravo i htjeli.


Više na našem web sajtu: niksic.biz


Nema komentara:

Objavi komentar