nedjelja, 10. studenoga 2019.

Kako održati vitku liniju tijekom zime?

Kako održati vitku liniju tijekom zime?

Kako održati vitku liniju tijekom zime? Od svih godišnjih doba nekako nam zima predstavlja najveću prijetnju liniji. Više je razloga tome, ali osnovni je u “blagdanskoj prehrani” i više sjedenja uz TV (dakako tu su i dodatne slano-slatke grickalice i to nadohvat naše ruke).

Ovi lijepi blagdanski izazovi su u obliku slasnih kolača, masnih delikatesa i povećih količina sokova. Da ne zaboravimo i povećani unos alkoholnih pića, osobito vina i piva. Niti najvjerniji pobornici umjerenosti teško odolijevaju, a sama zima krije još pokoju zamku. U cijeloj priči je i činjenica da su zimska jela tradicijski bogata kalorijama.

Važno je unositi dovoljno tekućine u organizam  prije, tijekom i nakon treninga. 


Prema nekim podatcima svatko od nas tijekom zime prosječno „nabaci” minimalno jedan, a mnogi i dva ili više kilograma. Situacija poprima ozbiljnije razmjere kada shvatimo da rijetko tko, na proljeće može da se oslobodi novostečenog masno tkiva.

Tijekom zimskih dana zna se gubiti čak i više tekućine nego što mislimo te je zato važno unositi dovoljno iste u organizam prije, tijekom i nakon treninga.

Više na našem Web sajtu:  niksic.biz

Nema komentara:

Objavi komentar