srijeda, 22. travnja 2020.

Čiste krvne žile temelj zdravlja

Da li znate da su čiste krvne žile temelj zdravlja?


Ako znamo da rad svih naših organa ovisi o kvaliteti opskrbe krvlju onda je svakako jako važno obratiti pažnju na krvne žile. Opskrba krvlju je u stvari isporuka kisika i hranjivih sastojaka u sve unutarnje organe.

Dok smo mladi više se krećemo, krvne žile su nove, elastične i čiste i krv puno lakše putuje kroz naše  tijelo. S godinama dolazi do raznih promjena životnih navika, pušenje, loša prehrana, stresovi, manjak fizičke aktivnosti i sve to utiče na krvožilni sustav.

Dolazi do taloženja kolesterola i drugih naslaga u krvnim žilama, tlak raste i opskrba krvlju svih organa polako slabi. Javljaju se razni zdravstveni problemi kao što su :



- migrene

- problem pamćenja

- slaba cirkulacija

- nesanica

- kronični umor

- problemi u intimnoj sferi

- oštećenje vida i sluha

- visoki krvni tlak

- kratkoća daha i angina pektoris

- blijeda koža na nogama

- bolovi u mišićima i zglobovima

‍Problem onečišćenih krvnih žila povezan je s cirkulacijom  odnosno s kardiovaskularnim sustavom.

                
Vremenom dolazi do  onečišćenja krvnih žila. Ako ih nikada niste očistili, a već imate više od 40 godina, onda su vam žile jako prljave. Uskoro će to uticati na vaše zdravlje, ako već i nije!?


Vaskularno onečišćenje uzrokuje razne  bolesti, kao :



-Aterosklerotska vaskularna bolest- žile prestaju funkcionirati: male žile postaju potpuno blokirane, a velike pokazuju velike naslage kolesterola.

-Koronarna bolest srca nastaje zbog redovitog nedostatka krvi u koronarnim žilama, koji se, zauzvrat, razvija na pozadini vaskularne kontaminacije.

-Moždani udar -Upornim smanjenjem opskrbe krvi tkivom mozga dovodi do  smrti živčanih završetaka, i do gubitka nekih funkcija.

-Hipertenzija  Uz sužavanje lumena u žilama, krvni tlak se povećava zbog onečišćenja.

-Varikozne vene javljaju  se ne samo na nogama , već i unutar tijela. Kao jedna od posljedica varikoznih vena je pojava hemoroida.
-Tromboza vena i arterija  S produljenom kontaminacijom u krvnim žilama  može se stvoriti krvni ugrušak u žilama, što dovodi do potpune smrti žila, i može dovesti, do smrti pojedinih stanica u određenom organu. Ako ugrušak krvi ispadne i uđe u krvotok, to može dovesti do začepljenja krvnih žila u srcu - i to je srčani udar, koji u 70% slučajeva završava smrću.

Prevencija je važna

I pored toga što 4 puta više ljudi umire od kardiovaskularnih bolesti nego od svih drugih zajedno na žalost kod nas nema prevencije. Uglavnom se daju tablete za hipertenziju  a to je  liječenje posljedica. Više pažnje bi trebalo posvetiti čišćenju  krvnih žila kao prevencija visokom tlaku i velikom broju drugih ozbiljnih zdravstvenih poteškoća.


Pravilna ishrana i fizička aktivnost su izuzetno važni i u mnogome mogu pomoći kod kardiovaskularnih problema. Osim toga povremeno čišćenje krvnih žila neće nauditi organizmu a u mnogome će pomoći prohodnosti  žila, popraviti kvalitetu života i usporiti starenje.

Forever Arctic Sea

Prirodni preparati kao dodatci prehrani pomažu kod čišćenja i detoksikacije čitavog organizma pa tako i krvnih žila.  Forever Arctic Sea je potpuno prirodni preparat koji sadrži Omega 3 masne kiseline iz riba, lignji i rakova iz sjevernih mora kao i Omega 9 masne kiseline iz maslina.

Ulje morskih riba sadrži specifične masne kiseline, koje su zbog utjecaja na snižavanje sadržaja triglicerida u krvi od presudnog značaja u slučaju ateroskleroze i kardiovaskularnih oboljenja.

Ispitivanjima Forever Living Products grupe za prehranu, došlo je do proizvodnje izuzetno efikasnog proizvoda kao dopuna prehrani te sredstva za snižavanje sadržaja masti i triglicerida u krvi.

Pročišćava krvne žile od nataloženih masnoća, vraća elastičnost, sprečava sljepljivanje krvnih pločica (stvaranje ugrušaka), smanjuje krvni tlak.

Osim kao dopuna prehrani, prvenstveno ima preventivni utjecaj u slučaju koronarnih oboljenja tj. odgovarajućih aterosklerotičnih promjena, odlične rezultate postiže u kombinaciji sa Argy+ (aminokiselinom L arginin)  Ne sadrži šećer, škrob, konzervanse ili umjetne boje.

Arctic Sea Omega 3 kapsule su bez glutena.

Za postizanje najboljih i najbržih rezultata osmislili smo za vas paket, koji uključuje mjesečnu količinu:
- od 3 litre Aloe Vera Gela u kombinaciji s
- Forever Arctic Sea omega 3 masnim kiselinama te
- Argy+ proizvodom!

Proizvode možete naručiti preko našeg web shopa  https://www.foreverliving.hr/?id=888703
ili  pozivom na broj telefona 0951759175


Nema komentara:

Objavi komentar