nedjelja, 4. studenoga 2018.

Jeste li spremni za promjenu - Forever

Jeste li spremni za promjenu - Forever


Jeste li spremni za promjenu?

Sudbina je u našim rukama, kada se odlučimo za promjene, potrebno je izdržati, biti istrajan i kretati se. Na nama je konačna odluka, jer s kakvom se god situacijom u životu suočavali možemo barem stvoriti pozitivno iskustvo i krenuti dalje.

Forever Living Products

Tvrtka za mrežni marketing s više od 10 milijuna distributera, predstavništva u više od 160 zemalja širom svijeta i promet od preko 3 milijarde dolara godišnje.
Priča tvrtke Forever počinje 1978. godine u Arizoni zahvaljujući poduzetničkom duhu i želji za poslovnom slobodom ali i zdravijem životu.
Dovela je gospodina Rexa Maughanu na ideju da osnuje tvrtku koja bi samostalno funkcionirala, od proizvodnje do distribucije!  Ideja  o vlastitom uzgoju Aloe Vere Barbadensis Miller, biljke božice među ljekovitim biljem.  Proizvodnja visoko kvalitetnih proizvoda od nje bila je odlična poslovna odluka!
Forever Living Products i njene podružnice su najveći svjetski uzgajivači, proizvođači i distibuteri čiste Aloe Vere na svijetu.
FOREVER kontrolira sve od polja do tvornice, istraživanja, razvoja, pakiranja, isporuke i distribucije.
FOREVER je ekskluzivna linija za  zdravlje i ljepotu, koja obuhvaća dodatke prehrani, pripravke  za njegu kože, kontrolu tjelesne težine, osobnu njegu i kozmetiku. Tvrtka je promijenila  život milijunima ljudi širom svijeta!
Forever je partner različitim svjetskim dobrotvornim organizacijama koje pomažu u borbi protiv  siromaštva i gladi. Forever  ima veliku  ulogu  u dobrotvornim projektima i sudjeluje  u pomaganju onima kojima je pomoć potrebna.
Zbog toga je Forever Living Products toliko velika kompanija! Ne zbog financijskog stanja na tržištu, ne zbog broja poslovnih suradnika, već zbog duše i srca koja ju obilježava.
Forever poslovna prilika pomogla je mnogim ljudima diljem svijeta izgledati i osjećati se bolje te živjeti život koji su oduvijek sanjali.

Prilika koja mijenja život

Forever poslovna prilika vam omogućuje da vodite svoje poslovanje, ali ne i da budete sami u poslovanju, pružajući vam alate, inspiraciju i vodstvo koje vam je potrebno da biste ostvarili svoje ciljeve.



Nema komentara:

Objavi komentar