petak, 15. veljače 2019.

Primjena Aloa Vere u ginekologiji

Primjena Aloa Vere u ginekologiji

Primjena Aloa Vere u ginekologiji zastupljena je zahvaljujući anti mikrobnim i anti inflamatornim svojstvima. Uspješno otklanja razne vrste vaginalnih infekcija i genitalnih herpesa.
Infekcije mogu biti bakterijske, virusne, gljivične i kvasne, kao herpesi, candida i Trihomonas.
Doktor medicine Robert Picker iz Kalifornije napominje kako Aloa Vera uspješno pomaže kod raznih ginekoloških upala.
Korisnici aloe vere imaju veliko iskustvo u različitim primjerima nestalih cista, rana na vratu maternice i upale jajnika. Primjena Aloe Vera u ginekologiji pokazala je dobre rezultate. Koristeći različite proizvode Aloe Vera za vanjsku primjenu i konzumaciju aloe vere gela, ginekološki problemi su jednostavno nestali.

Koji su to proizvodi Aloe Vere koji se koriste u ginekologiji?

Kod žena u tridesetim i četrdesetim godinama života vrlo česta pojava je cista na jajnicima i miomi na maternici. Zvanična medicina takve zdravstvene probleme rješava operativnim putem. Primjenom Aloa Vera Gela u kombinaciji s još nekim proizvodima FLP u praksi navode se slučajevi potpunog nestanka mioma i cista.

Aloa Vera Gel






Biljka Aloa Vera ima mesnate listove čiji je unutrašnji dio sličan gelu i ima jedinstvenu biokemijsku strukturu. Sadrži više od 250 bioaktivnih sastojaka i 20 osnovnih aminokiselina. Vitaminiminerali posebno cink, polisaharidi i enzimi su izvanredno uravnoteženi .Znanstvenici kažu da su sastojci aloa vere gela vrlo jednostavni i oni sesinergijski nadopunjuju i tako podupiru korisne učinke samog gela na ljudsko zdravlje.
Aloa vera je jedna od najkorisnijih biljaka na planeti zemlji i osim blagotvornih učinaka koji ima na našu kožu sadrži i sastojke koji pomažu kod čišćenja organizma. Regulira imunološki mehanizam kojem se naše tijelo brani od bolesti. Niti jedna biljka nema tako mnogo zdravstvenih učinaka.

Nema komentara:

Objavi komentar