subota, 5. listopada 2019.

Detoksikacija organizma

 Detoksikacija organizma i regulacija tjelesne težine


Napokon sam se odlučila da napravim prvi korak ka detoksikaciji, čišćenju  organizma i da uz "put" malo izgubim i koji kilogram. Bila mi je potrebna potpora pa sam zamolila i supruga da mi pomogne, da zajedno izdržimo "9 dana".  Moji rezultati su osim čiste jetre, i minus 4,5 kg, a suprug je izgubio i više: 6,5 kg i  sanirao kiselost organizma  .....    I TO SA C9 . Sigurno ste već nestrpljivi da čujete što je to C9 . Najvažnije je donijeti odluku, slijediti upute iz priručnika koji se nalazi u paketu i ići korak po korak, dan po dan.  Najvažnija su prva dva dana, kažu najteži, iako i ostalih 7 dana nisu manje važni.

Naša iskustva u ovih 9 dana  želimo podijeliti sa vama i potaknuti vas da i vi napravite isto.
Ako se osjećate naduto, umorno, nemate dovoljno energije. Ako imate kolesterol ili masnu jetru i imate višak kilograma onda je pravo vrijeme da očistite organizam, da napravite detoksikaciju.


ZAŠTO FOREVER C9


Detoksikacija organizma i skidanje kilograma s C9 nije dijeta već vaša odluka da krenete putem odgovornosti za vaše tijelo i vaš organizam.

Koarci ka zdravijem načinu života nisu laki, ali to predstavlja put kojim je potrebno poći. C9 će vam pomoći da dovedete u najbolje stanje vaš organizam, da ga očistite, dovedete u optimalno stanje zdravlja i izradite vitku liniju. Kada sami sebi dokažete da ste sposobni preuzeti kontrolu nad svojim apetitom i vidite promjene na svojem tijelu, obuzeti će vas osjećaj poleta i osjetiti ćete da imate puno više energije.

Više na našem web sajtu: niksic.biz


Nema komentara:

Objavi komentar