utorak, 8. listopada 2019.

Masaža lica i tijela

Masaža našem licu i tijelu donosi benefite:


Masaža zapravo znači stimuliranje tkiva tijela rukama, kako bi se poboljšalo zdravlje i pomladilo cijelo tijelo. Eterična ulja koja se pritom koriste olakšavaju pokrete rukama, a u isto vrijeme mirisi ulja relaksiraju tijelo i duh.

Kada se radi o eteričnim uljima, postoji doista raznovrstan izbor. Možemo odabrati određenu boju ili miris kako bismo postigli specifičnu svrhu. Terapeutska, senzualna, mirisna, termalna – sve su to vrste ulja koje možemo pronaći na tržištu, i odabrati ono koje najviše odgovara našim potrebama i željama.

Smanjuje stres

Masaža otpušta stres i napetost koji se nakupljaju u našem tijelu tijekom dana. Aromaterapija umiruje živce, pomaže da se otpustimo i riješimo negativnih misli koje potiču stres. Dodiri masera pridonose iscjeljenju i uspostavljanju duhovne i emocionalne ravnoteže. 

Masaža:


**Potiče cirkulaciju krvi
**Popravlja san
**Masaža Jača fleksibilnost
**Uklanja toksine i jača imunitet

Kada je dobro prepustiti se masaži?


Nakon masaže osjećat ćete ugodu, smanjenje boli i odmor, zadovoljstvo i novu energiju, vitalnost i želju da ponovo osjetite isto. Nakon što je masaža probudila vaše tijelo , popravila cirkulaciju i sve hormonalne procese osjetit ćete da ste popravili i zdravlje i možete uživati u  boljoj kvaliteti života.

Masaža, dodir, komunikacija = zadovoljstvo, ugoda, osmjeh, opuštanje, 

Više na našem web sajtu: niksic.biz

Nema komentara:

Objavi komentar